Over ons

ADCbit is een bedrijf dat in 2013 in Nederland was opgericht. ADCbit is gespecialiseerd in klantgerichte levering van IT-infrastructuur en is een service partner voor telecom operators en zakelijke klanten over de hele wereld.

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. Onze visie is om een betrouwbare leverancier te worden voor onze klanten die een optimale keuze biedt voor apparatuur en oplossingen voor de aanschaf van de apparaten en het daaropvolgende onderhoud.

Als onafhankelijke reseller, zijn wij loyaal aan onze klanten, niet de producenten. Wij bieden een breed profiel van IT-oplossingen, een verscheidenheid aan keuzes tussen de verschillende merken en technologieplatforms.

adam

Onze waarden

  • We dragen bij aan het succes van onze klanten.
  • Wij houden ons aan onze beloftes.
  • Eerlijkheid is voor ons belangrijker dan winst.
  • We doen alles zo eenvoudig mogelijk.
  • We zijn gereed om een extra stap te maken om uw project tot succes te brengen.

Waarom kiezen voor ADCbit?

Wij doen het voor u

Met onze hulp wordt uw bestelling op tijd geleverd en klaar voor gebruik. En het is allemaal binnen uw budget.

Bij ons vermijdt u de risico’s die te maken hebben met de aankoop van apparatuur, zoals verborgen extra kosten en kostbare vertragingen van uw project.

Bij ons kunt u minder afhankelijk zijn van uw leverancier omdat u makkelijk de mogelijke alternatieve technologieën kunt vergelijken. Ook kunt u bij ADCbit uw nieuwe of End-of-Life aparatuur onderhouden.

Bij ons krijgt u een aantal opties en u kunt zelf een optie kiezen die u het meest passend vindt. Uw keuze is wel afhankelijk van de eisen van uw project: er kan gebruik worden gemaakt van de nieuwe high-performance oplossingen en voor de budget opties bieden we een refurbished apparatuur aan als een oplossing.

U kunt ons vertrouwen - de apparatuur kopen wij in alleen via de gecertificeerde leveranciers en we bewaren altijd alle serienummers van apparatuur, die wij ooit hebben verkocht.

Kwaliteit

Alle apparatuur die u van ons krijgt is 100% zijn getest en is klaar voor gebruik.

Tijdens onze kwaliteitscontrole, wordt absoluut alle apparatuur getest waarbij onze experts ervoor gaan zorgen dat de apparatuur goed functioneert.

Als u technische ondersteuning nodig heeft staan onze hoog gekwalificeerde technici voor uw klaar. Wij garanderen dat u beschermd bent tegen alle risico's en extra kosten.

Kostenbesparing

You always receive best price, up to 95% off manufacturer’s price lists without any sacrifice on quality.

You receive support for your End-Of-Life hardware and skip costly vendor-forced upgrade programs.

You can sell your old equipment and ensure minimal net cost of hardware upgrade.

Fast delivery

De apparatuur die op voorraad is kan de volgende werkdag geleverd worden binnen Europa.

Wij werken onafhankelijk van onze producenten en we zijn heel flexibel voor onze klanten, dus we garanderen de levering in de kortst mogelijke tijd.

In geval van nood of wanneer de kosten van de vertraging van het project een belangrijke rol speelt, zullen we er alles aan doen om de levering sneller te maken om het imago van uw bedrijf en het succes van uw project te behouden.

Industry best warranty

Wij garanderen dat we alleen hoogwaardige apparatuur leveren en dat is de reden waarom alle onze apparatuur een beperkte levenslange garantie (Limited Lifetime Warranty) heeft. Dat is de beste en meest betrouwbare garantie in deze industrie.

* Refers to Cisco i Juniper hardware (enterprise/telecom class) and optical modules.