ADCbit Vervanging Garantie NBD

ADCbit biedt een extra optie voor de garantie - vervanging van de apparatuur onder de garantie op de volgende werkdag (NBD Replacement Warranty).

NBD Replacement Garantie is een goed alternatief voor dure contracten, die aangeboden worden door de fabrikanten van uw apparatuur. Met onze garantie hoeft u geen gebruik te maken van deze kostbare contracten wat tot de kostenbesparing lijdt.

Dit is de beste keuze voor de fysieke hardware wanneer vervanging noodzakelijk is, maar de software update en de onderhoud van Technical Assistance Center (TAC ondersteuning) niet nodig is.

Voor apparatuur die een software-update nodig heeft en TAC ondersteuning, adviseren wij onze klanten te blijven met de opdrachten voor diensten worden aangeboden door fabrikanten van apparatuur. Dit geldt voor de belangrijkste routers, firewalls en de verschillende essentieel apparaat dat de directe ondersteuning van de fabrikant vereist.

Voor alle andere soorten apparatuur, is inclusief hardware niet meer ondersteund door de fabrikanten (End-of-Life / End-of-support - / aan het einde van het assemblageproces EOS) ADCbit in NBD Replacement garantie is de beste keuze.

*NBD vervangende zekerheid is momenteel beperkt tot enige EU klanten.

Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken voor het onderhoud en voor meer informatie over VWD vervanging garantie voor uw land en uw apparatuur.