Kwaliteitscontrole (QA)

Ons doel is om een hoog niveau van de kwaliteit aan te bieden die u kunt vertrouwen.

Wij zorgen ervoor dat het toestel pas na het doorlopen van alle fasen van de kwaliteitscontrole naar de ontvanger wordt verstuurd. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze kwaliteitscheck proces:

 1. Visuele audit en fysieke inspectie.
  1. Identificatie van de apparatuur – wij controleren alle artikel- en serienummers, hardware versies, voordat we beginnen met het verdere proces van de kwaliteitszorg.
  2. Alle apparatuur die we hebben, wordt geïnspecteerd op eventuele fysieke schade. De behuizing wordt gecontroleerd op krassen, deuken.
  3. Netwerkkaarten, stekkers en modules worden streng gecontroleerd, namelijk of er kapotte of ontbrekende onderdelen of componenten zijn. Elk deel dat gevoelig is voor de statische elektriciteit wordt zorgvuldig verwerkt en vervolgens gezuiverd volgens de industrienormen.
  4. Grondige reiniging van de stof.
  5. Het materiaal, dat de kwaliteitscontrole heeft doorstaan gaat naar het volgende niveau van het testen.
 2. Het testen, het herstel van de fabrieksinstellingen, en het verwijderen van de gegevens.
  Deze fase is een zeer belangrijk proces. Het testen van Cisco-netwerk apparatuur wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde "Cisco Certified" engineers uitgevoerd.
  1. POST (Power-On-Self-Test) alle interne apparaten en foutmeldingen.
  2. Wachtwoordbeveiliging (indien aanwezig) worden verwijderd.
  3. Uitvoeren van diagnostische commando's voor de specifieke apparatuur.
  4. De test van het koelsysteem, en controleerde de juistheid van het geluidsniveau.
  5. Testvermogen, uitgangsvermogen en werktemperatuur van het lichaam.
  6. Testresultaten worden opgeslagen met het serienummer van de blok. Wij registreren HW versie, firmware en software-versies, operationeel geheugen en de soorten van de opslagmedia -. flash, NVRAM, DRAM, disk drives, enz.
 3. Het resetten van de fabrieksinstellingen.
  In dit stadium zijn gaan we ervoor zorgen dat de apparatuur klaar voor gebruik is en de fabriekinstellingen heeft net als nieuwe apparatuur.
  1. Alle configuratiebestanden en netwerkconfiguraties worden verwijderd. Dan volgt het herstel van de fabrieksinstellingen van alle apparatuur die wordt gebruikt; voor server-harde schijven maken we gebruik van een 3-stap methode voor het verwijderen van de gegevens.
  2. Het apparaat dat de vorige fases heeft doorstaan is klaar voor de verkoop.
 4. Het verbeteren van de apparatuur, configuratie op maat.
  1. De configuratie wordt op maat gemaakt. Netwerkkaarten, modules worden geïnstalleerd in de apparatuur.
  2. De bijgewerkte configuratie wordt getest. In geval van een upgrade van de geheugen, voedingsblok of andere apparatuur, worden de modules opnieuw getest en alle test logs worden opgeslagen.
 5. De laatste kwaliteitscontrole en het versturen.
  1. De onderdeelnummers en serienummers worden gecontroleerd- beide moeten overeenkomen met de verkochte apparatuur.
  2. Het afdrukken van een unieke barcode voor de klant of een ander soort markering indien nodig.
  3. Het voorbereiden van de beschermende verpakking voor de apparatuur om ervoor te zorgen dat deze niet beschadigd wordt tijdens het transporteren. Daarnaast wordt de aparatuur beschermd tegen schokken, condensvorming en ongecontroleerde ontlading van statische elektriciteit tijdens het transport. Alle statisch gevoelige componenten zijn verpakt in een ESD-veilige verpakking.
  4. Het toevoegen van accessoires zoals de montage rails, console kabels en netsnoeren voor bepalde landen.
  5. Aan het einde van het process wordt de apparatuur in een sterk verpakking geplaatst om ervoor te zorgen dat deze niet beschadigd wordt tijdens het transporteren. Zodra de lading wordt gestuurd ontvangt de klant een ETA en het identificatienummer van de bestelling.