Apparatuur (Hardware) te huur

Als u tijdelijk behoefte heeft aan Cisco-apparatuur, bieden wij een mogelijkheid om deze van ons te huren voor de periode van 1 tot 6 maanden.

Veel mogelijke toepassingen voor Cisco verhuur onder meer congressen, beurzen of andere evenementen, Cisco labs voor het testen van nieuwe projecten in ontwikkeling, het personeel trainingen op een kopie van een "productie" infrastructuur of gewoon trainingen voor Cisco-certificering, zoals CCNA, CCNP, CCIE.

Hardware verhuur kan een goede alternatief zijn voor het kopen van de apparatuur aangezien wij een betaalbare tarieven bieden voor onze huurapparaten. Bovendien, door het huren van de apparatuur scheelt het u tijd dat u zou moeten besteden aan de aanschaf proces en later voor de liquidatie van de hardware.

Binnen dit programma bieden wij de gerenoveerde of refubrished Cisco-routers, firewalls, switches, modules, transceivers en kabels, alles voor een betaalbare prijs en een flexibel huursom.
Stuur ons verzoek om de hardware die je nodig hebt om te huren. We zijn ook bereid om u te helpen bij de keuze van de hardware voor het doel, en als u niet precies weet welke apparatuur u nodig hebt, laat uw wensen weten en zullen wij u helpen om een geschikte apparatuur te kiezen.