Professionele diensten

ADCbit biedt hardwareconfiguratie diensten, helpt met firmware en software-upgrades, platform migratie, installatie, security audits, planning en netwerkbeheer.

Wij ondersteunen Cisco, Juniper core routers en ook andere apparatuur zoals netwerk aggregatie, toegang en CPE.

Hardwareconfiguratie diensten

Wij zorgen dat alle apparatuur die we leveren 100% door onze Quality Assurance Process is gegaan en klaar voor gebruik is. We zijn altijd bereid om al uw apparatuur terug te zetten naar de fabriekinstellingen net als een nieuwe apparatuur dat geleverd wordt door de fabrikant.

Bovendien, kunnen wij de configuratie bestanden van de klant uploaden. Of we kunnen de configuarie bestanden op aanvraag creeren. Hierdoor besparen wij uw tijd voor de installatie van de apparatuur.

Voor hardware en apparaten waarvan de fabrikant levert open source en mogelijkheid om deze te modificeren kunnen we de software op individuele aanvraag voor het gegeven netwerk aanpassen.

Om dat te bereiken werken we samen met de ervaren programmeurs die voor een succes van de implementatie zorgen.

Remote Technical Support

Wij bieden Professional Services die verleend wordt door onze Cisco gecertificeerde engineers. We helpen met de diagnostiek van multilayer kwesties, het oplossen van problemen en werken aan het oplossen van netwerkproblemen. In geval van nood zijn onze engineers beschikbaar zijn in elke gewenste service window.

On-site technische ondersteuning

Wij kunnen u helpen door onze ingenieurs naar de locatie van uw data center te sturen, om al het werk op het terrein uit te voeren. Onze gekwalificeerde consultants worden per dag betaald en dat betekent dat u elk moment gebruik kunt maken van dit extra service, zonder vaste kosten per maand.

Door het bezoeken van uw locatie u ook geen behoefte aan een open interface te verlaten om toegang tot uw netwerk van buitenaf, kan deze betere optie dan toegang op afstand als gevolg van beveiligingsbeleid netwerk.

Onze ingenieurs aanwezig op het terrein kunnen helpen met met elk type van netwerkbeheer werken als consulting netwerkontwerp problemen, de installatie of de-installatie, router of firewall configuratie, onderhoud, het oplossen van problemen, data migratie, back-up systemen configuratie of het netwerk security audit.

BGP-configuratie op Cisco en Juniper-routers

Wij bieden BGP configuratie diensten via remote-access of on-site. Wij ondersteunen elke routers waaronder Cisco ASR1000, ASR9000, GSR, 7600/6500 en Juniper MX routers.

In het bijzonder kunnen we u helpen met:

  • Analyse van de RIPE-database en u adviseren over hoe je een optimale routing te bereiken,
  • Begin van 2 BGP sessies met ISP's en stel de juiste load balancing voor deze,
  • Het opzetten van NAT correct / opzetten routing binnen LAN,
  • instelling juist voorvoegsels verfijning.

Al dat werk kan op afstand worden gedaan binnen de gestelde termijn voor de router administratie.

Firewall-configuratie (Cisco ASA en Juniper SRX)

Wij bieden advies voor netwerkontwerp en de oplossing kiezen, bieden hardware, wekkers instellen, configureren VPN tunnels.

Cisco CMTS configuratie

Wij bieden configuratie diensten voor Cisco CMTS als uBR7246VXR, uBR10012 en CBR-8 platforms en andere gespecialiseerde CATV-apparatuur.

PON netwerken / hardware configuratie en firmware-upgrade

'S Cisco Certified Boven ons standaard kwaliteitsbewaking proces kunnen wij u ook extra diensten om u te helpen installeren, configureren, onderhouden, uit te voeren security audit en beheren van uw netwerk.

Aangezien elk netwerk en de set van eisen anders is, wordt elke professionele service individueel verwerkt, u kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijke opties.

Wij bieden firmware-upgrade en het testen voor ZTE C300, C300 en de huidige ONU modellen, Huawei huidige OLT en ONU modellen.

Daarnaast bieden wij ook configuratie op afstand voor OLT en ONU in het lab omgeving en ook helpen wij met het oplossen van problemen en het onderhoud van GPON-systemen in productie.

Professional Services zijn op aanvraag beschikbaar aangezien het een maatwerk betreft. Als u een service nodig hebt, die het niveau van deskundigen van netwerkapparatuur configuratie vaardigheden die je bent van harte welkom om ons te contacteren.